Monday, June 14, 2010

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Butterfly Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

月曜日・六月十四日・平成二十二年

本日のブログ記事の話題は...自由です! (練習のためには日本語で書きます)

じゃあ...何を書けばいいのかな...えと...
ああ、最近はめちゃストレスが溜まりました。 
試験とかがあったので、落ち着けられなかったわ T_T;)

そうだ!昨夜も良く眠れなかったから今でも凄く眠いです!
何かキーボードで寝られそうな感じだ。帰りたい。

授業が終わったら、新しいバイトの所に行きます。
今日は働かないけど、なんかオリエンテーション集会があるみたいです。
バイトはノルウェ―のコンビニみたいな店で、ピザサービスもパブもがあります。
MIXって言う店だ。

21:10 更新!

帰ってきました! バイトでの初日は6月23日です!23日を楽しみに待っています!
最初の40時間は訓練ので7月の20日ぐらいには普通の店員になるのかな...?

あと、晩御飯はタコスだったよ!うまかった!;)

そろそろ眠くなってきた!おやすみ!


----------
Norsk - fordi derfor.
----------

Temaet for dagens blogginnlegg er fritt, random, totalt tilfeldig! (Og da blir det jo selvflgelig ikke tilfeldig i det hele tatt..)

Er ikke helt sikker på hva jeg burde skrive (iallefall ikke i den norske versjonen, for jeg føler jeg har skrevet alt fra før..)..

Hmmm..
Jo, i det siste har jeg vært skikkelig stressa på grunn av skole og eksamener og sånne ting, så jeg har liksom ikke klart å slappe av skikkelig.. I går klarte jeg ikke å sove ordentelig heller, så jeg er veldig trøtt selv nå midt på lyse dagen. Det er liksom som om at jeg kan komme til å sovne på tastaturet her.. Huff, jeg vil hjem!

Men jeg kan ikke hjem enda, for når timen er over skal jeg nemlig dra til stedet jeg forhåpentligvis skal jobbe litt hos i året som kommer. I dag skal jeg ikke jobbe, men jeg skal møte sjefen og få noe informasjon og litt sånn. Og hvor skal jeg jobbe? Jo, det er ikke noe mer spennende enn MIX altså. Riktigok både pub, pizza take-away, filmutleie og vanlig kiosk men...

Oppdatert 21:10

Nå har jeg kommet meg hjem! Jeg skal begynne å jobbe den 23. juni, så nå gleder jeg meg skikkelig til neste onsdag. De første 40 arbeidstimene skal jeg få opplæring, så ut i fra det jeg har fått vite til nå ser det ut ti at opplæringen kan komme til å vare frem til midten/slutten av juli en gang.

Har nettopp laga taco til middag/kvelds.. Nam!

Anyways, er ganske trøtt nu, så tror jeg tar kvelden.
Natta!

No comments: